Sparring eller coaching

“Er du klar til at arbejde med din indre styrke og mestre kunsten at sige fra?”

Udover at være  forfatter til bogen “Livskompasset – find din vej i livet.”, har jeg arbejdet som coach, mentor og sparringspartner igennem de sidste mange år.  Min ekspertise ligger i at hjælpe mennesker med at opbygge mentalt mod, finde deres vej i livet og udvikle sunde grænser. Jeg tror på, at vi alle har potentiale til at opnå indre styrke og beslutsomhed, uanset de udfordringer, vi står overfor.

Hvad kan du forvente?

At styrke din modstandsdygtighed

Uanset om du står over for stress, pres eller livsændrende begivenheder, vil jeg hjælpe dig med at udvikle strategier til at håndtere det bedre.

At lære at sige fra

At sætte sunde grænser og kommunikere dine behov er afgørende for et sundt liv. Jeg vil give dig redskaber til at udtrykke dig selv og beskytte din egen trivsel.

At opdage din indre styrke

Vi vil udforske dine styrker, værdier og mål for at give dig retning og formål i livet.

Hvordan fungerer det?

Mine sessioner kan foregå personligt eller online, alt efter hvad der passer dig bedst. Vi vil arbejde sammen i en fortrolig og støttende atmosfære, hvor du kan udforske dine udfordringer og mål.

 

Hvis du er klar til at tage kontrol over dit liv, udvikle din selvtillid og mestre kunsten at sige fra, så kontakt mig i dag. Sammen kan vi begynde rejsen mod en mere styrket, selvsikker, og opfyldende tilværelse.

 

Kontakt mig nu for en uforpligtende samtale, så vi kan afdække, hvordan jeg kan hjælpe dig på din rejse mod større modstandsdygtighed og selvtillid.

Enkel session

850 kr.

55 minutter

Jeg støtter dig til at finde din vej i livet, og at få din hverdag til at fungere, så den giver dig energi og glæde. 


Online eller fysisk. 

Individuelt Livskompas-forløb

4.299 kr.

6 sessioner samt bog og Livskompas.

Vi følges på rejsen med at udvikle dit Livskompass. Så får du ikke bare en helt særlig pris på sessionerne, men jeg sikrer også, at du når i mål med dit Livskompass. Det kan både være online eller fysisk.

Ps.

 

Du kan aflyse og ombooke din tid pr. telefon eller mail indtil 24 timer før vores aftale. Herefter er jeg desværre nødt til at tage det fulde beløb.